• borcan de produse alimentare din PET
 • flacoane PET
 • borcan de produse alimentare din PET


40 de ani de butelii PET, Aprovizionare Jar - Young Shang Plastic Industry Co Ltd.

De înaltă calitate din material plastic containere capacitatea de producție

sticle PET, borcane, sticle PET de alimente HDPE din plastic, sticle de plastic PET, sticle din plastic PVC, sticle de plastic PP, sticle de plastic PS

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: 40 de ani de butelii PET & PET alimentar Jar Experiența

Cel mai mare sticla de plastic de companie în Taiwan, a petrecut șase milioane de dolari pentru extinderea Plantelor

sticla PET și PET borcan produse alimentare sticle de plastic, cu gura largă borcane de alimentare - Young Shang Plastic Industry Co Ltd.

Young Shang Plastic Industry Co Ltd. ( Young Shang ) a devenit una dintre cele mai mari sticle de plastic furnizorii și borcan în Taiwan , deoarece a prezentat o extindere a plantelor de șase milioane de dolari recent.


"Este necesar să se extindă fabrica noastră în ceea ce privește calitatea produsului, capacitatea de producție și de sporire a spatiului de inventar" , a spus Hank Lee.


Planta expandat este de aproximativ 9.000 de metri patrati, care este de cinci ori mai mare decât cel original. Recent extins sticla de plastic planta este complet echipat cu japoneză- a făcut 100% automat unică prin suflare Etapa Turnare Mașini, în două etape prin suflare Turnare Machineries, Turnare de injectie Masini, NISSEI ASB Masini, laboratoare de examinare și un spațiu de inventar uriaș.

În special, cu unică Turnare Machine Stage prin suflare, Young Shang nu numai că modernizate capacitatea lor de producție, carii lor de auto-proiectate și modificate sunt capabile de fabricatie dimensiuni dinamice de sticle într - o singură etapă, care satisface cererea pieței din Taiwan pentru comenzile mici cu diverse opțiuni de sticle de plastic. În planta sa extins, Young Shang se va concentra pe fabricarea sticle de plastic, borcane cu gura largă , inclusiv sticle PET, borcane produse alimentare PET, PET recipiente din plastic , sticle de plastic HDPE, sticle de plastic din PVC, sticle de plastic PP și sticle de plastic PS cu diverse dimensiuni.

Impreuna cu uzina recipient de plastic se extinde, Young Shang are de asemenea , o instalație care produce doar PET plastic sticla matrite de injectie. Este o plantă super-mijlocii pentru proiectare mucegai și de a face doar, și conține mai mult de 300 de forme unice pentru clienții de a alege.

Sticla de contact PET Producator

Young Shang Plastic Industry Co Ltd. - Capacitate înaltă de producție -
17,9 secunde / 4 din plastic. Jars Aproximativ 20.000 Borcanele / zi.

 • sticla de plastic cu apă în partea
 • sticla de plastic cu suc din partea
Fie că sunteți de cumpărare suc de mere sau o sticlă de apă, veți observa că sticlele de plastic sunt mai frecvent utilizate în prezent.

Fie că sunteți de cumpărare suc de mere sau o sticlă de apă, veți observa că mai puține sticle de sticlă sunt utilizate în prezent. Sticle de plastic sunt mai frecvent utilizate, si in mai multe borcane din material plastic și sticle sunt realizate din PET, PVC, HDPE, PP si PS. Cu 40 de ani de experiență de fabricație recipient din plastic, Young Shang flexibilitate e în a face diverse borcane din material plastic au permis să fie forța dominantă pe piața din Taiwan, și , de asemenea , le vinde pe plan internațional.

Pentru a face fata cererii mari de la mai mult de 1.000 de clienți, Young Shang extins fabrica lor cu mai multe mașini pentru fiabilitatea producției, eficiență și flexibilitate. Fiecare singură mașină Stage Blow slefuit este importat din Japonia și costă în jur de 400.000 USD fiecare. Single Stage Blow slefuit masina este proiectat pentru furnizorii care solicită recipiente din plastic și sticle cu mare capacitate de producție și de bună transparență.

Single Stage Blow Turnare Machine face patru recipiente de plastic la fiecare 17,9 secunde, ceea ce este de 20.000 de o zi, și în același timp , cu patru forme diferite. Fiecare mașină acoperă un domeniu de aplicare complet de producție începând de la sticle de plastic pentru băuturi la containere pentru cookie - uri sau sosuri.

După cum este numit, procesul de formare prin suflare incepe cu topirea materialului plastic și care formează o într - o preforme, iar aerul comprimat este injectat în preformă pentru a forma o sticlă de plastic într - o singură treaptă. Este o mașină care vă poate ajuta să crească volumul de producție, și, de asemenea, construi o reputație solidă ca un producător de recipient din plastic de calitate.

PET preforme & containere Închideri -
Butelii PET și Wide Mouth Specialist Borcanele

În Young Shang , deoarece bariera chimica excelenta de PET, a sticle PET a devenit principalul produs. Pentru fiecare client, un raport de material este prevazut cu detalii pentru a asigura calitatea de plastic. În general, polietilen tereftalat (PET) este frecvent utilizat pentru sticle de apă , din cauza rezistenței sale excelente de căldură, și este de asemenea potrivit pentru containere din plastic datorită caracteristicilor sale de rezistență chimică.

sticle de plastic colorate sau borcane sunt în scopuri de rezistență UV; sticle de plastic PP sunt făcute pentru rezistență la temperaturi ridicate; și sticle de plastic PE pot fi făcute pentru rezistență chimică. Polipropilenă (PP) este utilizat în principal pentru borcane și sisteme de închidere și oferă un pachet rigid, cu o excelentă barieră de umiditate.

Un avantaj al PP este rezistenta la niveluri termice ridicate. Polietilenă de înaltă densitate (HDPE), fabricates sticle în mod natural clare și flexibile, și este compatibil cu o colecție largă de produse , inclusiv recipiente de plastic și borcane. Clorură de polivinil (PVC) s izolare toxice a descurajat utilizatorilor de utilizare și de duritate PS lui face rupe cu ușurință.

Tipul de Teste pentru sticle de plastic

Materiale plastice sunt clasificate în funcție de codul de identificare rășină, care conține HDPE, PET, PVC, PP, PS, etc Atunci când o sticlă de plastic se face, pe lângă examinarea vizuală pentru transparență și scurgere, unele teste necesită mașini pentru a efectua rezultatele testului. Încercările includ transparență, grosime, temperatura maximă utilizabilă, temperatura de sfărâmare, bariera de umiditate, bariera de lumina soarelui, bariera de oxigen, rezistența la tracțiune, flexibilitate și rezistență la impact și căldură.

Sticla de contact PET Producator

RoHS , FDA sticle de plastic Certified & plastic Borcanele

Young Shang asigură toate sticlele de plastic PET sunt certificate si testate pentru cumparatori locale și internaționale.

FDA logo - ul
  FDA
 • FDA este o agenție în cadrul Departamentului de Sanatate si Servicii Umane si este format din centre și birouri, care sunt enumerate în meniul din stânga.
 • FDA este responsabil pentru protejarea sănătății publice prin asigurarea siguranței, eficacitatea și siguranța medicamentelor de uz uman și veterinar, produse biologice, dispozitive medicale, natiunile noastre de aprovizionare cu alimente, produse cosmetice și produse care emit radiații, precum și prin reglementarea fabricării, comercializării , precum și distribuția de produse din tutun.
RoHS logo
  RoHS
 • RoHS este numele de directivă adoptată de țările membre ale Uniunii Europene (UE) , care limitează utilizarea anumitor substanțe în producția de echipamente electrice și electronice. Este definită ca îndepărtarea substanțelor periculoase, această directivă (2002/95 / CE) limitează în mod specific șase substanțe - plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent, BPB și DEPB. Statele membre se asigură că, începând cu 1 iulie 2006, noile echipamente electrice și electronice introduse pe piață nu conține niciuna dintre cele șase substanțe interzise: plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent, bifenili bromurată-poli (BPB) sau eteri de difenil polibromurați (PBDE), în cantități care depășesc valorile concentrației maxime.

Clienții Yong Shang

Young Shang are mai mult de 1.000 de clienti, care sunt în mare parte din Singapore, Malaezia, Tailanda, Australia, SUA, Taiwan, etc În 2010, au început direcționarea în funcție de piața din Orientul Mijlociu. Young Shang borcane din material plastic e și sticle de plastic sunt utilizate în cele mai multe magazine internationale si furnizori de produse din plastic, cum ar fi Walmart , Costco , KSS , etc.

In timp ce majoritatea factorilor de borcan din plastic pot oferi doar anumite tipuri de materiale, Young Shang sprijin e pe diverse tipuri de materiale oferă clienților o mai mare flexibilitate pentru a încerca materiale diferite de recipiente din plastic pentru a satisface nevoia actuală a pieței.

In plus, planta lor exclusiv mucegai face cu mai mult de 300 de selecții mucegai este uimitor, contine matrite suflare, matrite de injectie si matrite luare preforme. Acesta oferă clienților alternative pentru a face upgrade lor de plastic sticla de desene sau modele / borcan.

În general, Young Shang capacitatea de personalizare mare e vine de la lor de 40 de ani de sticle de plastic experiență de fabricație, precum și exercitarea lor de excelență în sticle de plastic soluții le - au câștigat o reputație solidă.

mai multe produseCheck out sticle PET, borcane PET alimentare, recipient din plastic, sticle de plastic HDPE, sticle de plastic PET, sticle din plastic PVC, sticle de plastic PP, sticle de plastic PS.


Walmart logo
  Walmart
 • Walmart .com este mult ca cartier Walmart magazin. Acestea oferă o mare selecție de produse de inalta calitate, servicii prietenoase și, desigur, în fiecare zi Preturi Low. Ei au, de asemenea, un alt scop: pentru a vă aduce cea mai bună experiență de cumpărături pe Internet.
 • Fondată în ianuarie 2000, Walmart .com este o filială a Wal-Mart Stores, Inc sediul lor este pe Peninsula San Francisco , aproape de Silicon Valley, în cazul în care acestea au acces la cea mai adâncă piscină din lume executive Internet si talent tehnic.
Costco logo
  Costco
 • Costco cu ridicata Corp a început activitatea în 1983 , în Seattle, Washington. Costco opereaza un lant de cash & carry depozite membru care vinde de înaltă calitate, de marcă la nivel național și selectate marfa privat eticheta la prețuri mici pentru întreprinderile care cumpără pentru uz comercial sau de revânzare, și de asemenea, la persoanele care sunt membri ai unor grupuri de muncă selectate.
 • Activitatea Societatii se bazeaza pe atingerea volumelor mari de vânzări și cifra de afaceri de inventar rapid, oferind un sortiment limitat de mărfuri într-o mare varietate de categorii de produse la prețuri scăzute.
KSS logo
  KSS
 • KSS , DMI Suh Suh ENTERPRISE CO., LTD. a fost înființată în 1969, în calitate de producător de frunte de legături de cablu și accesorii de cabluri din Asia, cu 4 filiale în Taiwan , care deservesc mai mult de 20.000 de conturi în Taiwan și 110 țări din lume. KSS este singurul constructor sprijinindu - cu competitivitatea deplină.
Sticla de contact PET Producator

ȘTIRI ȘI EVENIMENTE

Trade Show Info: China-ASEAN Expo (CAEXPO) Data: douăzeci și un-26 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Sub-locul de desfășurare (Light Expoziție industrială, South China orașului Nanning) Booth #: HB-156
Trade Show Info: CCCIF - 4th Cross-strâmtoarea (Xiamen) Cultural Târgul Industries
Data: 28-31 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Xiamen International Exhibition Centre standul #: D190
Trade Show Info: China Aprovizionare Fair: Home Produse AsiaWorld-Expo • Hong Kong Data: 20-23 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Hong Kong Booth #: 5C36
CINN și NAIA împreună pentru a sărbători ziua de naștere a 100 din Taiwan, de la zecelea octombrie - zecea noiembrie 2011, noi parteneri pot primi transport gratuit pentru comenzi. Nu ratați această mare oportunitate de afaceri!
Trimite - o anchetă
întreba acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on - line în scurt timp.
ACȚIUNE

Căutare Produse corelateEnglish | 日本語 | Việt | Română | Deutsch | Español | العربية | Indonesia | Nederlands | Filipino | Ελληνικά | Français | українська | Türkçe | Русский | ไทย | Português | 한국어 | فارسی | Italiano | हिन्दी | Polska | Close