• PET borcan pentru produse alimentare
 • Sticle PET
 • PET borcan pentru produse alimentare


40 de ani Sticlă PET, Jar Furnizare - Young Shang Plastic Industry Co Ltd.

Capacitate de producție din plastic de înaltă calitate

Sticle PET, borcane PET de alimentare, sticle din plastic HDPE, sticle PET din plastic, sticle din plastic din PVC, sticle din plastic PP, butelii din plastic PS

punctat Secțiuni:
punctat Pagina curenta: 40 de ani de experienta in PET Bottle & PET

Cea mai mare companie de sticle de plastic din Taiwan a cheltuit șase milioane USD pentru extinderea plantelor

Sticlă PET și borcan pentru produse alimentare PET sticle de plastic, cu gura larga de aprovizionare - Young Shang Plastic Industry Co Ltd.

Young Shang Plastic Industry Co Ltd. ( Young Shang ) a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de sticle din plastic și de borcan din Taiwan, deoarece a prezentat recent o expansiune de șase milioane USD.


"Este necesar să se extindă instalația noastră în ceea ce privește calitatea produselor, capacitatea de producție și sporirea spațiului de inventar", a spus Hank Lee.


Planta extinsă este de aproximativ 9.000 de metri pătrați, care este de cinci ori mai mare decât cea originală. Fabrica de sticle recent expandată este complet echipată cu mașini automate de suflare automată în 100% automată din Japonia, mașini de turnare cu două etape, mașini de turnare prin injecție, mașini NISSEI ASB, laboratoare de examinare și un spațiu gigant de inventar.

În special, în cazul mașinii de turnare cu injecție unică, Young Shang nu numai că și-a îmbunătățit capacitatea de producție, cavitățile auto-proiectate și modificate au capacitatea de a fabrica dimensiuni dinamice ale sticlelor într-o singură etapă, ceea ce îndeplinește cererea pieței din Taiwan pentru comenzi mici cu diverse opțiuni de sticle de plastic. În cadrul fabricii expandate, Young Shang va concentra pe fabricarea sticlelor din plastic, borcane cu gură largă, inclusiv sticle PET, borcane PET, recipiente din plastic PET, sticle din plastic HDPE, sticle din plastic din PVC, sticle din plastic PP și sticle de plastic PS cu dimensiuni diferite.

Împreună cu instalația de containere din plastic se extinde, Young Shang are, de asemenea, o fabrică care fabrică numai mucegaiuri de injecție din plastic PET. Este o fabrică superioară pentru proiectarea și fabricarea mucegaiului și conține peste 300 de forme unice pe care clienții să le aleagă.

Contactați producătorul de sticle PET

Young Shang Plastic Industry Co Ltd. - Capacitate ridicată de producție -
17,9 secunde / 4 borcane din plastic. Aproximativ 20.000 de borcane / zi.

 • sticlă de plastic cu apă în lateral
 • sticlă de plastic cu suc în lateral
Indiferent dacă cumpărați suc de mere sau o sticlă de apă, veți observa că sticlele de plastic sunt mai frecvent utilizate astăzi.

Indiferent dacă cumpărați suc de mere sau o sticlă de apă, veți observa că mai puține sticle de sticlă sunt folosite astăzi. Sticlele de plastic sunt folosite mai frecvent, iar multe borcane și sticle din plastic sunt fabricate din PET, PVC, HDPE, PP și PS. Cu o experiență de 40 de ani în producția de containere din plastic, flexibilitatea lui Young Shang face diferite borcane din plastic le-a permis să fie forța dominantă pe piața din Taiwan și să le vândă și pe plan internațional.

Pentru a face față cererii ridicate de la peste 1.000 de clienți , Young Shang și-a extins fabricile cu mai multe mașini pentru fiabilitatea, eficiența și flexibilitatea producției. Fiecare mașină de turnare cu un singur nivel este importată din Japonia și costă în jur de 400.000 USD fiecare. Masina de turnare cu un singur nivel este proiectată pentru furnizorii care solicită recipiente și sticle din plastic cu capacitate mare de producție și o bună transparență.

Masina de formare a unei singure etape produce patru containere din plastic la fiecare 17,9 secunde, ceea ce reprezintă 20 000 pe zi și, în același timp, cu patru forme diferite. Fiecare mașină acoperă o gamă completă de producție pornind de la sticle de plastic pentru băuturi la recipiente pentru cookie-uri sau sosuri.

După cum se numește, procesul de turnare prin suflare începe prin topirea plasticului și formarea acestuia într-o preformă, iar aerul comprimat este injectat în preformă pentru a forma o sticlă de plastic într-o singură etapă. Este o mașină care vă poate ajuta să creșteți volumele de producție și, de asemenea, să vă construiți o reputație solidă ca producător de ambalaje din plastic de calitate.

PET preforme & închideri containere -
Butelii PET și specialiști pentru jgheaburi

În Young Shang , deoarece bariera chimică excelentă a PET-ului, sticla PET a devenit produsul lor major. Pentru fiecare client, un raport material este furnizat cu detalii pentru a asigura calitatea plasticului. În general, polietilen tereftalatul (PET) este utilizat în mod obișnuit pentru sticle de apă datorită rezistenței excelente la căldură și este, de asemenea, potrivit pentru recipientele din plastic datorită caracteristicilor sale de rezistență chimică.

Sticle sau borcane din plastic colorate sunt destinate rezistenței la radiații UV; Sticlele din plastic PP sunt fabricate pentru rezistență ridicată la căldură; și sticle din plastic PE pot fi făcute pentru rezistență chimică. Polipropilena (PP) este folosită în principal pentru borcane și închideri și oferă un pachet rigid cu o barieră excelentă la umiditate.

Un avantaj al PP este rezistența la temperaturi ridicate. Polietilenă de înaltă densitate (HDPE), fabrică sticle naturale clare și flexibile și este compatibil cu o gamă largă de produse, inclusiv recipiente din plastic și borcane. Concentrația toxică a clorurii de policlorură de vinil (PVC) a descurajat utilizarea utilizatorilor, iar duritatea lui PS îl face ușor de rupt.

Tipul testelor pentru sticlele din plastic

Materialele plastice sunt clasificate prin codul de identificare a rășinii, care conține HDPE, PET, PVC, PP, PS etc. Atunci când este fabricată o sticlă de plastic , în afară de examinarea vizuală pentru transparență și scurgere, unele teste necesită mașini pentru a efectua rezultatele testului. Testele includ transparența, grosimea, temperatura maximă utilizabilă, temperatura de fragilitate, bariera de umiditate, bariera luminoasă, bariera de oxigen, rezistența la tracțiune, flexibilitatea și rezistența la impact și căldură.

Contactați producătorul de sticle PET

RoHS , sticle de plastic certificat FDA și borcane din plastic

Young Shang asigură faptul că toate sticlele PET sunt certificate și testate pentru cumpărători locali și internaționali.

Sigla FDA
  FDA
 • FDA este o agenție din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane și este alcătuită din centre și birouri care sunt listate în meniul din stânga.
 • FDA este responsabilă pentru protejarea sănătății publice prin asigurarea siguranței, eficacității și securității medicamentelor umane și veterinare, a produselor biologice, a dispozitivelor medicale, a aprovizionării cu alimente a națiunii noastre, a produselor cosmetice și a produselor care emite radiații și prin reglementarea fabricării, comercializării , distribuția produselor din tutun.
RoHS logo
  RoHS
 • RoHS este denumirea unei directive adoptate de statele membre ale Uniunii Europene (UE) care restricționează utilizarea anumitor substanțe în producția de echipamente electrice și electronice. Definit ca eliminarea substanțelor periculoase, această directivă (2002/95 / CE) restricționează în mod specific șase substanțe - plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent, PBB și PBDE. Statele membre se asigură că, începând cu 1 iulie 2006, noile echipamente electrice și electronice introduse pe piață nu conțin niciuna dintre cele șase substanțe interzise: plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent, bifenili polibromurați (PBB) sau eteri difenilici polibromurați (PBDE), în cantități care depășesc valorile concentrației maxime.

Clienții Yong Shang

Young Shang are mai mult de 1.000 de clienți, majoritatea din Singapore, Malaezia, Thailanda, Australia, SUA, Taiwan etc. În 2010, au început să vizeze piața Orientului Mijlociu. Young Shang de plastic și sticlele din plastic de la Young Shang sunt folosite în majoritatea magazinelor internaționale și furnizorilor de produse din plastic, cum ar fi Walmart , Costco , KSS etc.

În timp ce majoritatea producătorilor de jar pot oferi doar anumite tipuri de materiale, sprijinul Young Shang pe diferite tipuri de materiale le oferă clienților mai multă flexibilitate pentru a încerca diferite materiale de recipiente din plastic pentru a satisface nevoia actuală a pieței.

În plus, fabricile lor exclusive de fabricare a mucegaiului cu mai mult de 300 de mucegai selecții este uimitor, conține mucegaiuri de suflare, matrițe de injecție și preforme de formare a matritelor. Oferă clienților lor alternative de a-și îmbunătăți designul de sticlă / jar de plastic .

Per ansamblu, capabilitatea de personalizare a lui Young Shang vine din 40 de ani de experiență de fabricație a sticlelor de plastic , iar urmărirea excelenței în soluțiile de sticlă din plastic le-a câștigat o reputație solidă.

mai multe produseVerificați sticlele PET, recipientele alimentare PET, recipientele din plastic, sticlele din plastic HDPE, sticlele din plastic PET, sticlele din plastic din PVC, sticlele din plastic PP, sticlele din plastic PS.


Logo-ul Walmart
  Walmart
 • Walmart .com este foarte asemănătoare magazinului tău Walmart cartier. Acestea oferă o selecție excelentă de produse de înaltă calitate, servicii prietenoase și, bineînțeles, prețuri zilnice reduse. Ei au și un alt scop: să vă aducă cea mai bună experiență de cumpărături pe Internet.
 • Fondată în ianuarie 2000, Walmart .com este o filială a magazinelor Wal-Mart Stores, Inc. Sediul lor se află pe Peninsula San Francisco, lângă Silicon Valley, unde au acces la cel mai adânc pisc de lume din domeniul executive și al talentului tehnic.
Costco logo
  Costco
 • Costco Wholesale Corp a început activitatea în 1983 în Seattle, Washington. Costco operează un lanț de antrepozite de tip cash & carry care vând mărfuri de înaltă calitate, marcate pe plan național și selectate la prețuri scăzute, pentru întreprinderile care cumpără pentru uz comercial sau pentru revânzare, precum și pentru persoanele care fac parte din anumite grupuri de angajare.
 • Activitatea companiei se bazează pe atingerea unor volume de vânzări ridicate și a unei vânzări rapide a stocurilor prin oferirea unui sortiment limitat de mărfuri într-o mare varietate de categorii de produse la prețuri scăzute.
Sigla KSS
  KSS
 • KSS , KAI SUH SUH ENTERPRISE CO., LTD. a fost înființată în 1969, fiind principalul producător de legături de cabluri și accesorii de cablare în Asia, cu 4 filiale în Taiwan care deservesc mai mult de 20.000 de conturi în Taiwan și 110 de țări din lume. KSS este singurul producător care vă susține cu toată competitivitatea.
Contactați producătorul de sticle PET

STIRI SI EVENIMENTE

Evenimentul de Expoziție China-ASEAN (CAEXPO) Data: 21-26 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Sub-locația (expoziția industrială ușoară, orașul Nanning din China de Sud) Booth #: HB-156
Comerțul arată informații: CCCIF - Cea de-a patra Cross-Strait (Xiamen) Târgul Industriilor Culturale
Data: 28-31 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Xiamen International Exhibition Center cabină #: D190
Trade Show: China Sourcing Fair: Acasă Produse AsiaWorld-Expo • Hong Kong Data: 20-23 octombrie 2011 Locul de desfășurare: Hong Kong Booth #: 5C36
Cinn și NAIA împreună pentru a sărbători ziua de naștere a 100 de ani din Taiwan, în perioada 10-10 noiembrie 2011, noii parteneri pot primi gratuit transportul pentru comenzi. Nu pierdeți această mare oportunitate de afaceri!
TRIMITE O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoareEnglish | 日本語 | Việt | Română | Deutsch | Español | العربية | Indonesia | Nederlands | Filipino | Ελληνικά | Français | українська | Türkçe | Русский | ไทย | Português | 한국어 | فارسی | Italiano | हिन्दी | Polska | Close