• PET-voedselpot
 • PET-flessen
 • PET-voedselpot


40 jaar PET-fles, Jar Supply - Young Shang Plastic Industry Co. Ltd.

Hoogwaardige productiecapaciteit voor kunststof containers

PET-flessen, PET-voedsel potten, HDPE plastic flessen, PET-plastic flessen, PVC-plastic flessen, PP plastic flessen, PS plastic flessen

stippel Secties:
stippel Huidige pagina: 40 jaar PET-flessen en PET-voedsel Jar-ervaring

De grootste plastic flessenfirma in Taiwan heeft zes miljoen USD uitgegeven voor uitbreiding van installaties

PET-fles en PET-voedsel pot plastic flessen, potten met brede mond levering - Young Shang Plastic Industry Co.

Young Shang Plastic Industry Co. Ltd. ( Young Shang ) is een van de grootste leveranciers van plastic flessen en potten in Taiwan geworden, aangezien het onlangs een uitbreiding van de fabriek met 6 miljoen USD heeft onthuld.


"Het is noodzakelijk om onze fabriek uit te breiden in termen van productkwaliteit, productiecapaciteit en voorraadruimteverbetering," zei Hank Lee.


De uitgebreide fabriek is ongeveer 9.000 vierkante meter, wat vijf keer groter is dan de oorspronkelijke. De onlangs uitgebreide plastic flessenfabriek is volledig uitgerust met Japans gemaakte 100% automatische Single Stage Blow Moulding Machines, tweetraps spuitgietmachines, spuitgietmachines, NISSEI ASB Machines, onderzoekslaboratoria en een gigantische voorraadruimte.

In het bijzonder heeft Young Shang met de Single Stage Blow Moulding Machine niet alleen hun productievermogen opgewaardeerd, maar hun zelfontworpen en gemodificeerde holtes zijn in staat in één stap dynamische flessenflessen te fabriceren, die voldoen aan de vraag van de Taiwanese markt naar kleine bestellingen met diverse opties van plastic flessen. In de uitgebreide fabriek zal Young Shang zich concentreren op de productie van plastic flessen, potten met brede opening, waaronder PET-flessen, PET-voedselpotten, PET- plastic containers , HDPE plastic flessen, PVC-plastic flessen, PP-plastic flessen en PS-plastic flessen met verschillende afmetingen.

Samen met de plastic container plant groeit Young Shang ook een fabriek die alleen PET- plastic fles spuitgietmatrijzen produceert. Het is een supergrote plant voor het ontwerpen en maken van matrijzen en het bevat meer dan 300 unieke vormen voor klanten om te kiezen.

Neem contact op met PET-flessenfabrikant

Young Shang Plastic Industry Co. Ltd. - Hoge productiecapaciteit -
17,9 seconden / 4 plastic potten. Ongeveer 20.000 potten / dag.

 • plastic fles met water aan de zijkant
 • plastic fles met sap in kant
Of je nu appelsap of een fles water koopt, je zult merken dat plastic flessen tegenwoordig vaker worden gebruikt.

Of u nu appelsap of een fles water koopt, u ​​zult merken dat er tegenwoordig minder glazen flessen worden gebruikt. Plastic flessen worden vaker gebruikt en veel plastic potten en flessen zijn gemaakt van PET, PVC, HDPE, PP en PS. Met 40 jaar ervaring in de productie van plastic containers, heeft de flexibiliteit van Young Shang bij het maken van diverse plastic potten hen toegestaan ​​de overheersende kracht op de markt in Taiwan te zijn, en ze ook internationaal te verkopen.

Om aan de grote vraag van meer dan 1.000 klanten te voldoen, breidde Young Shang zijn fabriek uit met meer machines voor productiebetrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit. Elke Single Stage Blow Moulding Machine wordt geïmporteerd uit Japan en kost ongeveer 400.000 USD per stuk. De Single Stage Blow Moulding Machine is ontworpen voor leveranciers die plastic containers en flessen met een hoge productiecapaciteit en goede transparantie aanvragen.

De Single Stage Blow Moulding Machine maakt elke 17.9 seconden vier plastic containers , dat is 20.000 per dag, en op hetzelfde moment met vier verschillende vormen. Elke machine bestrijkt een complete productieruimte, gaande van plastic flessen voor dranken tot containers voor koekjes of sauzen.

Zoals het genoemd wordt, begint het blaasvormproces met het smelten van de kunststof en het vormen daarvan tot een voorvorm, en de samengeperste lucht wordt geïnjecteerd in de voorvorm om een plastic fles te vormen in een enkele stap. Het is een machine die u kan helpen om de productievolumes te verhogen en ook een solide reputatie op te bouwen als fabrikant van hoogwaardige kunststof containers.

PET-preforms en containerafsluitingen -
PET-flessen en Wide Mouth Jars Specialist

In Young Shang , omdat PET's uitstekende chemische barrière, PET-fles is hun belangrijkste product geworden. Voor elke klant wordt een materieel rapport met details verstrekt om de kwaliteit van kunststof te waarborgen. Over het algemeen wordt polyethyleentereftalaat (PET) vaak gebruikt voor waterflessen vanwege de uitstekende hittebestendigheid en het is ook geschikt voor plastic houders vanwege de chemische weerstandskenmerken.

Gekleurde plastic flessen of potten zijn voor UV-bestendigheid doeleinden; PP-plastic flessen zijn gemaakt voor een hoge hittebestendigheid; en PE-plastic flessen kunnen worden gemaakt voor chemische weerstand. Polypropyleen (PP) wordt voornamelijk gebruikt voor potten en sluitingen en biedt een stijve verpakking met uitstekende vochtbarrière.

Een voordeel van PP is zijn uithoudingsvermogen bij hoge thermische niveaus. Polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), vervaardigt van nature heldere en flexibele flessen en is compatibel met een brede verzameling producten, waaronder plastic containers en potten. De giftige insluiting van polyvinylchloride (PVC) heeft het gebruik van de gebruiker ontmoedigd en de hardheid van PS zorgt ervoor dat het gemakkelijk breekt.

Type tests voor plastic flessen

Kunststoffen worden geclassificeerd door de harsidentificatiecode, die HDPE, PET, PVC, PP, PS, enz. Bevat. Wanneer een plastic fles wordt gemaakt, hebben naast een visueel onderzoek voor transparantie en lekkage, sommige tests machines nodig om de testresultaten uit te voeren. De tests omvatten transparantie, dikte, maximale bruikbare temperatuur, brosheidstemperatuur, vochtbarrière, zonlichtbarrière, zuurstofbarrière, treksterkte, flexibiliteit en weerstand tegen stoten en hitte.

Neem contact op met PET-flessenfabrikant

RoHS , FDA gecertificeerde plastic flessen en plastic potten

Young Shang zorgt ervoor dat alle PET-plastic flessen gecertificeerd en getest zijn voor lokale en internationale kopers.

FDA logo
  FDA
 • FDA is een agentschap binnen het ministerie van Volksgezondheid en Human Services en bestaat uit centra en kantoren, die links in het menu worden weergegeven.
 • De FDA is verantwoordelijk voor de bescherming van de volksgezondheid door de veiligheid, werkzaamheid en veiligheid te garanderen van geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik, biologische producten, medische apparatuur, de voedselvoorziening van onze natie, cosmetica en producten die straling uitstralen, en door de fabricage en marketing te reguleren en distributie van tabaksproducten.
RoHS logo
  RoHS
 • RoHS is de naam voor een richtlijn die door lidstaten van de Europese Unie (EU) is aangenomen en die het gebruik van bepaalde stoffen bij de productie van elektrische en elektronische apparatuur beperkt. Deze richtlijn, gedefinieerd als de verwijdering van gevaarlijke stoffen, beperkt specifiek zes stoffen: lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, PBB en PBDE. De lidstaten zien erop toe dat nieuwe op de markt gebrachte elektrische en elektronische apparatuur vanaf 1 juli 2006 geen van de zes verboden stoffen bevat: lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, poly-gebromineerde bifenylen (PBB) of polygebromeerde difenylethers (PBDE), in hoeveelheden die de maximale concentratiewaarden overschrijden.

De klanten van Yong Shang

Young Shang heeft meer dan 1.000 klanten, voornamelijk uit Singapore, Maleisië, Thailand, Australië, de VS, Taiwan, enz. In 2010 richtten zij zich op de markt in het Midden-Oosten. Young Shang plastic potten en plastic flessen van Young Shang worden gebruikt in de meeste internationale winkels en leveranciers van plastic producten, zoals Walmart , Costco , KSS , enz.

Hoewel de meeste makers van plastic potten alleen bepaalde soorten materialen kunnen leveren, biedt de ondersteuning van Young Shang op verschillende soorten materiaal klanten meer flexibiliteit om verschillende materialen van plastic containers uit te proberen om aan de huidige marktbehoeften te voldoen.

Bovendien is hun exclusieve mallenfabriek met meer dan 300 vormselecties verbazingwekkend, deze bevat blaasvormen, spuitgietmatrijzen en matrijzen voor het maken van voorvormen. Het geeft hun klanten alternatieven om hun plastic fles / pot-ontwerpen te upgraden.

Over het algemeen komt de geweldige aanpassingsmogelijkheden van Young Shang voort uit hun 40 jaar ervaring in de productie van plastic flessen , en hun streven naar excellentie in oplossingen voor plastic flessen heeft hen een solide reputatie bezorgd.

meer productenBekijk PET-flessen, PET-voedsel potten, plastic container, HDPE plastic flessen, PET-plastic flessen, PVC-plastic flessen, PP plastic flessen, PS plastic flessen.


Walmart logo
  Walmart
 • Walmart .com lijkt veel op de Walmart winkel in uw buurt. Ze beschikken over een grote selectie van hoogwaardige merchandise, vriendelijke service en, natuurlijk, Every Day Low Prices. Ze hebben ook nog een ander doel: om u de beste winkelervaring op internet te bieden.
 • Walmart .com, opgericht in januari 2000, is een dochteronderneming van Wal-Mart Stores, Inc. Hun hoofdkantoor bevindt zich op het schiereiland San Francisco in de buurt van Silicon Valley, waar ze toegang hebben tot 's werelds diepste pool van internetbestuurders en technisch talent.
Costco logo
  Costco
 • Costco Wholesale Corp. startte zijn activiteiten in 1983 in Seattle, Washington. Costco beheert een keten van cash & carry-lidmaatschapsmagazijnen die hoogwaardige, nationaal gemerkte en geselecteerde private-label merchandise tegen lage prijzen verkopen aan bedrijven die kopen voor commercieel gebruik of wederverkoop, en ook aan personen die lid zijn van geselecteerde werkgroepen.
 • De onderneming van het bedrijf is gebaseerd op het behalen van hoge verkoopvolumes en een snelle voorraadomzet door een beperkt assortiment van artikelen aan te bieden in een breed scala van productcategorieën tegen lage prijzen.
KSS logo
  KSS
 • KSS , KAI SUH SUH ENTERPRISE CO., LTD. werd in 1969 opgericht als de leidende fabrikant van kabelbinders en bedradingstoebehoren in Azië, met 4 filialen in Taiwan die meer dan 20.000 rekeningen bedienen in Taiwan en 110 landen in de wereld. KSS is de enige fabrikant die u ondersteunt met volledige concurrentiekracht.
Neem contact op met PET-flessenfabrikant

NIEUWS EN EVENEMENTEN

Beursinfo : de China-ASEAN Expo (CAEXPO) Datum: 21-26 oktober 2011 Locatie: Sublocatie (lichte industriële tentoonstelling, Zuid-Chinese stad Nanning) Stand #: HB-156
Beursinfo : CCCIF - Culturele Industriestand 4e Kruisweg (Xiamen)
Datum: 28 - 31 oktober 2011 Locatie: Xiamen International Exhibition Centre stand #: D190
Beursinfo: China Sourcing Fair: Home Producten AsiaWorld-Expo • Hong Kong Datum: 20-23 oktober 2011 Locatie: Hong Kong Stand #: 5C36
Cinn en NAIA samen om de honderdste verjaardag van Taiwan te vieren, van 10 oktober tot 10 november 2011, nieuwe partners kunnen gratis verzending ontvangen voor bestellingen. Mis deze geweldige zakelijke kans niet!
STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde productenEnglish | 日本語 | Việt | Română | Deutsch | Español | العربية | Indonesia | Nederlands | Filipino | Ελληνικά | Français | українська | Türkçe | Русский | ไทย | Português | 한국어 | فارسی | Italiano | हिन्दी | Polska | Close