• PET food jar
 • PET-flessen
 • PET food jar


40 jaar PET-fles, Jar Supply - Young Shang Plastic Industry Co. Ltd.

High Quality Plastic Container Production Capability

PET-flessen, PET voedsel potjes, HDPE plastic flessen, plastic PET-flessen, PVC plastic flessen, PP plastic flessen, plastic flessen PS

stippel secties:
stippel Huidige pagina: 40 jaar PET-fles & Pet Food Experience Jar

The Biggest plastic fles Company in Taiwan bracht zes Miljoen USD Voor Plant Expansion

PET-flessen en PET-food jar plastic flessen, brede mond potten supply - Young Shang Plastic Industry Co. Ltd.

Young Shang Plastic Industry Co Ltd ( Young Shang ) is uitgegroeid tot een van de grootste plastic fles en pot providers in Taiwan als het een zes miljoen dollar uitbreiding van de fabriek heeft onlangs onthuld.


"Het is noodzakelijk om onze fabriek uit te breiden op het gebied van kwaliteit van het product, de productie-capaciteit en de inventaris ruimte enhancement," zei Hank Lee.


De geëxpandeerde plant is ongeveer 9000 vierkante meter, die vijf keer groter dan de oorspronkelijke. De onlangs uitgebreide plastic fles fabriek is volledig uitgerust met Japanse-en-klare 100% automatische Single Stage Blow Moulding Machines, Two Stage Blow Moulding Machines, Injection Moulding Machines, Nissei ASB Machines, onderzoek labs en een gigantische inventaris ruimte.

In het bijzonder met de Single Stage Blow Moulding Machine, Young Shang is niet alleen een upgrade van hun productiecapaciteit, hun zelf ontworpen en aangepast holtes zijn in staat om het vervaardigen van dynamische maten flessen in een enkele stap, waardoor de vraag van de Taiwanese markt voor kleine bestellingen voldoet met diverse opties plastic flessen. In de uitgebreide fabriek, Young Shang zal zich richten op de productie van plastic flessen, brede mond potten met inbegrip van PET-flessen, PET voedsel potjes, PET plastic containers , HDPE plastic flessen, pvc plastic flessen, PP plastic flessen en PS plastic flessen met verschillende maten.

Samen met de plastic container plant groeit, Young Shang heeft ook een plant die alleen produceert PET- plastic fles spuitgietmatrijzen. Het is een super-sized fabriek voor schimmelvorming ontwerp en alleen het maken, en het bevat meer dan 300 unieke vormen voor de klanten om te kiezen.

Neem contact op PET-fles Fabrikant

Young Shang Plastic Industry Co. Ltd. - High Production Capability -
17,9 seconden / 4 plastic potjes. Ongeveer 20.000 Jars / Day.

 • plastic fles met water in kant
 • plastic fles met sap in side
Of u nu koopt appelsap of een flesje water, zul je merken dat plastic flessen meer vaak worden gebruikt vandaag.

Of u nu koopt appelsap of een flesje water, zult u merken dat er minder glazen flessen vandaag de dag worden gebruikt. Plastic flessen worden vaker gebruikt, en vele plastic potten en flessen zijn gemaakt van PET, PVC, HDPE, PP en PS. Met 40 jaar plastic container productie-ervaring, Young Shang flexibiliteit 's in het maken van diverse plastic potten hebben konden ze de dominerende kracht in de markt in Taiwan, en ook te verkopen internationaal.

Om tegemoet te komen aan de grote vraag van meer dan 1.000 klanten, Young Shang uitgebreid hun plant met meer machines voor de productie betrouwbaarheid, efficiency en flexibiliteit. Elke Single Stage Blow Moulding Machine wordt geïmporteerd uit Japan en kost ongeveer 400.000 USD per stuk. De Single Stage Blow Moulding machine is ontworpen voor leveranciers die vragen plastic containers en flessen met een hoge productie capaciteit en een goede transparantie.

De Single Stage Blow Moulding Machine maakt vier plastic containers elke 17,9 seconden, dat is 20.000 per dag, en op hetzelfde moment met vier verschillende vormen. Elke machine omvat een complete productie-omvang vanaf plastic flessen voor een drankje in containers voor cookies of sauzen.

Zoals is genoemd, het blaasvormen begint met smelten de kunststof en het vormen tot een voorvorm, en de perslucht wordt geïnjecteerd in de voorvorm onder vorming plastic fles in een eentraps. Het is een machine die u kunnen helpen om de productie volumes te verhogen en ook het opbouwen van een stevige reputatie als een kwaliteit plastic container fabrikant.

PET-voorvormen & Container Sluitingen -
PET-flessen en bokalen Specialist

In Young Shang , want PET's uitstekende chemische barrière, PET-fles is uitgegroeid tot hun belangrijkste product. Voor elke klant, is een materiaal is verschaft over de kwaliteit van de kunststof te waarborgen. In het algemeen wordt polyethyleentereftalaat (PET) gebruikt voor waterflessen vanwege de uitstekende hittebestendigheid en is ook geschikt voor plastic verpakkingen vanwege de chemische weerstand.

Gekleurde plastic flessen of potten zijn voor UV-bestendigheid doeleinden; PP plastic flessen zijn gemaakt voor hoge hittebestendigheid; en PE plastic flessen kan worden gemaakt voor chemische bestendigheid. Polypropyleen (PP) wordt voornamelijk gebruikt voor potten en sluitingen en verschaft een stijf pakket met uitstekende vochtbarrière.

Een voordeel van PP is de duurzaamheid bij hoge thermische niveaus. High Density Polyethylene (HDPE), fabriceert natuurlijk duidelijke en flexibele flessen, en is compatibel met een brede verzameling van producten, waaronder plastic containers en potten. Polyvinylchloride (PVC) het gebruik van 's giftige insluiting heeft gebruikers ontmoedigd' en hardheid PS maakt het makkelijk breken.

Type van de tests voor plastic flessen

Kunststoffen worden ingedeeld door de hars identificatiecode, die HDPE, PET, PVC, PP, PS, etc. Wanneer een omvat kunststof fles is gemaakt, naast visuele controle transparantie en lekkage aantal tests vereisen machines om de testresultaten te voeren. De tests omvatten transparantie, dikte, maximale bruikbare temperatuur, brosheidstemperatuur, vochtbarrière, zonlicht barrière, zuurstofbarrière, treksterkte, flexibiliteit en weerstand tegen impact en warmte.

Neem contact op PET-fles Fabrikant

RoHS , FDA Certified Plastic Flessen & Plastic Kruiken

Young Shang zorgt ervoor dat alle plastic PET-flessen zijn gecertificeerd en getest voor de lokale en internationale kopers.

FDA logo
  FDA
 • FDA is een agentschap binnen de Department of Health and Human Services en bestaat uit centra en kantoren, die zijn opgenomen in het menu aan de linkerkant.
 • De FDA is verantwoordelijk voor de volksgezondheid te beschermen door te zorgen voor de veiligheid, de werkzaamheid en veiligheid van humane en veterinaire geneesmiddelen, biologische producten, medische hulpmiddelen, onze natie voedselvoorziening, cosmetica en producten die straling uitzenden, en door het reguleren van de productie, marketing en distributie van tabaksproducten.
RoHS logo
  RoHS
 • RoHS is de naam voor een richtlijn aangenomen door aangesloten landen van de Europese Unie (EU) dat het gebruik van bepaalde stoffen in de productie van elektrische en elektronische apparatuur beperkt. Gedefinieerd als het verwijderen van gevaarlijke stoffen, de richtlijn (2002/95 / EG) in het bijzonder beperkt zes stoffen - lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, PBB en PBDE. De lidstaten dragen er zorg voor dat vanaf 1 juli 2006 heeft nieuwe elektrische en elektronische apparatuur die op de markt geen van de zes verboden stoffen bevatten: lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, poly-gebromeerde bifenylen (PBB) of polybroomdifenylethers (PBDE's), in hoeveelheden van meer dan maximale concentraties.

Klanten Yong Shang's

Young Shang heeft meer dan 1.000 klanten, die meestal uit Singapore, Maleisië, Thailand, Australië, de VS, Taiwan, enz. In 2010 begonnen ze richten op het Midden-Oosten. Young Shang 's plastic potjes en plastic flessen worden gebruikt in de meeste van de internationale winkels en kunststof product leveranciers, zoals Walmart , Costco , KSS , etc.

Terwijl de meeste plastic pot makers alleen kan bieden bepaalde soorten materialen, Young Shang support 's over verschillende soorten materiaal geeft klanten meer flexibiliteit om uit te proberen verschillende materialen van plastic containers op de huidige markt behoefte te voldoen.

Bovendien is hun exclusieve matrijzenbouw plant met meer dan 300 schimmel selecties is geweldig, het bevat klap mallen, matrijzen en preforms het maken van mallen. Het geeft hun klanten alternatieven om hun upgraden plastic fles / pot ontwerpen.

Overall, Young Shang grote maatwerk vermogen 's komt van hun 40 jaar van plastic fles productie-ervaring, en hun streven naar uitmuntendheid in plastic fles oplossingen hebben ze verdiend een stevige reputatie.

meer productenCheck out PET-flessen, PET voedsel potjes, plastic container, HDPE plastic flessen, plastic PET-flessen, PVC plastic flessen, PP plastic flessen, PS plastic flessen.


Walmart logo
  Walmart
 • Walmart .com is een partij als uw buurt Walmart winkel. Ze beschikken over een grote selectie van hoge kwaliteit merchandise, vriendelijke service en, natuurlijk, Every Day Low Prices. Ze hebben ook een ander doel: om u de beste shopping ervaring op het internet te brengen.
 • Opgericht in januari 2000, Walmart .com is een dochteronderneming van Wal-Mart Stores, Inc. Hun hoofdkwartier ligt op het schiereiland San Francisco in de buurt van Silicon Valley, waar ze toegang tot 's werelds diepste zwembad van Internet uitvoerende en technisch talent te hebben.
Costco logo
  Costco
 • Costco Wholesale Corp. begon zijn operaties in 1983 in Seattle, Washington. Costco exploiteert een keten van cash & carry-lidmaatschap pakhuizen die van hoge kwaliteit, nationaal merkproducten en geselecteerde merchandise private-label te verkopen tegen lage prijzen aan bedrijven de aankoop van voor commercieel gebruik of wederverkoop, en ook voor personen die lid zijn van de geselecteerde groepen werkgelegenheid.
 • activiteiten van het bedrijf is gebaseerd op het bereiken van hoge verkoopvolumes en snelle inventarisatie omzet door het aanbieden van een beperkt assortiment van goederen in een breed scala van productcategorieën tegen lage prijzen.
KSS logo
  KSS
 • KSS , KAI SUH SUH ENTERPRISE CO., LTD. werd opgericht in 1969, als de toonaangevende producent van kabelbinders en bedrading accessoires in Azië, met 4 vestigingen in Taiwan ten dienste van meer dan 20.000 accounts in Taiwan en 110 landen in de wereld. KSS is de enige fabrikant u te ondersteunen met volledige concurrentie.
Neem contact op PET-fles Fabrikant

NIEUWS EN EVENEMENTEN

Trade Show Info: De China-ASEAN Expo (CAEXPO) Datum: 21-26 oktober 2011 Locatie: Sub-locatie (Light Industrial Exhibition; Zuid-Chinese stad Nanning) Booth #: HB-156
Trade Show Info: CCCIF - De 4e Cross-Strait (Xiamen) culturele industrieën Fair
Datum: 28-31 oktober 2011 Locatie: Xiamen International Exhibition Centre stand #: D190
Trade Show Info: China Sourcing Fair: Home Producten AsiaWorld-Expo • Hong Kong Datum: 20-23 oktober 2011 Locatie: Hong Kong Booth #: 5C36
Cinn en NAIA samen om Taiwan 100 verjaardag te vieren, van 10 oktober-10 november, 2011 kunnen nieuwe partners gratis verzending te ontvangen voor bestellingen. Mis deze grote zakelijke kans!
STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Voor Live Help, klikt u op "Live Help Desk", specialisten zal onze zijn met je online vindt.
DELEN

Zoek naar gerelateerde productenEnglish | 日本語 | Việt | Română | Deutsch | Español | العربية | Indonesia | Nederlands | Filipino | Ελληνικά | Français | українська | Türkçe | Русский | ไทย | Português | 한국어 | فارسی | Italiano | हिन्दी | Polska | Close